Beauty Days

18 en 19 mei / Evenementenhal Hardenberg
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Het is bijna zover, Beauty Days vindt plaats op 18 en 19 mei 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Dit vakevent is de trotse opvolger van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging en is in een compleet nieuw jasje gestoken. De beurs is het ideale inkoopmoment voor de zomer met volop beleving, een nieuwe uitstraling en een programma dat nog beter is afgestemd op de wensen van de bezoeker.

Dit tweedaagse event is het ideale inkoopmoment voor de zomer, zo kun je dus het seizoen ‘summerproof’ beginnen. Ontdek de nieuwste producten en speciale aanbiedingen van onder andere Artistic Nail Design, JC Nail Design, Magnetic Nail Design, Shellac4U, Nagelproduct-Moyra, Gorge Nails en nog veel meer. Bekijken bij wie jij nog meer je inkopen kan doen? Je vindt de deelnemerslijst op www.beauty-days.nl.

Competition Nail It

Na de succesvolle Competition Nail It afgelopen januari tijdens Beauty Days Gorinchem, wordt deze wedstrijd ook tijdens de editie van Hardenberg georganiseerd. Tijdens de zesde editie van deze competitie strijden onder andere (inter)nationale nagelstylisten tegen elkaar voor het Nederlands Kampioenschap. De competitie vindt plaats tijdens de eerste beursdag en er zijn gedurende de dag zes verschillende wedstrijden namelijk; Salon Success One Tone Gel Polish, Salon Nail Art Gel Polish, Flip & Click, Baby Boom, Poster Summer en Tipbox Summer. De competitie is merkonafhankelijk en heeft een lage instap. Deelname is mogelijk voor nagelstylisten op ieder niveau; van student tot gevorderd. Naast de Competition Nail It zijn er verdeeld over de beursvloer verschillende demo’s op het gebied van nagelstyling.

Gratis tickets

Als lezer van Prof Nail kun jij gratis naar dit vakevent, bestel je twee gratis tickets met code 61922058 via www.beauty-days.nl. Toegang vanaf 16 jaar.

Praktische informatie

Beauty Days vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg op 18 en 19 mei 2019. De deuren zijn beide dagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Bezoek de website www.beauty-days.nl of volg ons via onze social media kanalen en krijg de laatste updates rondom Beauty Days. #MyBeautyDays

Facebook: Beauty Days
Instagram : @BeautyDaysNL
Twitter: @BeautyDaysNL