Beauty Days

18, 19 en 20 januari / Evenementenhal Gorinchem
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Het aftellen is begonnen. Op 18, 19 en 20 januari vindt Beauty Days plaats in Evenementenhal Gorinchem. Het vakevent voor nagelstylisten en andere beauty professionals uit heel Nederland.

Laat je in een ontspannen setting adviseren door je favoriete leveranciers en raak samen met duizenden andere beauty professionals geprikkeld door de laatste trends en technieken uit jouw vakgebied.

Volledig programma voor jou als nagelstylist 

Behalve dat Beauty Days dé plek is om nieuwe producten voordelig in te kopen, kun je je  ook laten inspireren voor het nieuwe jaar bij één van de demo’s of workshops op gebied van nagelstyling. Exposanten Magnetic Nail design en Korneliya Nail zullen onder meer drie dagen lang verschillende demo’s en workshops geven op het gebied van nailart en nagelstyling. Ook worden er lezingen gegeven over social media en persoonlijke ontwikkeling.  

Praktische informatie en gratis ticket

Beauty Days Gorinchem vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem. De deuren zijn alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoek de website www.beautydays-gorinchem.nl voor meer informatie.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.beautydays-gorinchem.nl/tickets. Gebruik bij het bestellen de code 2025 voor een gratis ticket en bespaar direct 20 euro. Toegang vanaf 16 jaar.

Beauty Days