Lezing Peta Klaassen tijdens Beauty Trade festival

16 september / Jaarbeurs Utrecht
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Tijdens Beauty Trade festival, de beurs voor beauty professionals,  op 15,16 en 17 september 2018 in Jaarbeurs Utrecht zijn er o.a. interessante lezingen voor nagelstylisten. Op verschillende stages en in theaters zijn boeiende shows, presentaties en workshops. ProfNail organiseert speciaal voor nagelstylisten een workshop van Peta Klaassen: Delight your customer, van klant naar relatie! Tegenwoordig gaat het niet alleen om de dienst of het product dat je levert. Het gaat er vooral om wat je de klant meegeeft. Beleving staat meer dan ooit centraal en lijkt goed te werken, bedrijven die hier bewust mee aan de slag gaan zien dat hun relaties meer gaan besteden en vooral trouw blijven. Maar hoe pak je dat aan in jouw nagelstudio en wat kun je zelf veranderen? Je zult zien dat het hier gaat om de wijze van communicatie en presentatie. Klanten bedien je, relaties onderhoud je en dat is nu net het verschil waar we het over gaan hebben. We laten je zien hoe je dat heel eenvoudig in jouw bedrijf kunt aanpakken zodat je meer rendement gaat halen. De workshop van Peta is op zondag 16 september om 14.30 uur.

Heb je nog een businessvraag voor Peta? Vanaf 15.30 uur is er een borrel op onze stand (1.M.020) en kun je jouw vraag aan haar stellen.

Wil jij je bezoek alvast plannen? Check hier het schema van alle andere inhoudelijke lezingen en workshops voor nagelstylisten tijdens de beurs op www.beautytradefestival.nl/bezoekers.