Master Techniques & Biz Talk

24 - 26 september 2019 / Salon Cosmetics Rotterdam
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Goed nieuws: de broers Greg & Habib Salo van Young Nails Inc. komen speciaal naar Nederland om de nagelprofessionals te inspireren met de nieuwste technieken en businesstips. De masterclasses vinden van 24 t/m 26 september plaats bij importeur Salon Cosmetics in Rotterdam. Iedereen is welkom. Kosten: € 35,-.

Creatieve én zakelijke boost

Hoe de broers de Nederlandse professionals gaan inspireren met echte Young Nails Energy, leggen ze uit in deze videoGreg is de creatieveling van de twee, hij is dé master op het gebied van nagelstyling en bekend van zijn video’s op YouTube. Hij is verantwoordelijk voor de masterclasses gel & acryl. Habib is het zakelijke brein. Ook zijn Biz Talk-video’s scoren hoog op YouTube. Die maakt hij samen met Tracey Reierson, General Manager van Young Nails Inc. Behalve Tracy komt ook Stephanie Fountain, Social Media Coordinater van Young Nails mee. Een sterk team om als ondernemer een creatieve én zakelijke boost van te krijgen. 

 

Meet & Greet

De masterclasses in gel, acryl, salonbusiness & social media worden afgesloten met een Meet & Greet die toegankelijk en gratis is voor iedereen. Van 16.00 tot 18.00 uur is er een borrel bij SalonCosmetics, waarin je de gelegenheid krijgt om op de foto te gaan. Ook zijn er demonstaties én is er mogelijkheid om alle Young Nails-producten te shoppen met korting tussen de 15 en 20% (ook op de nieuwste producten). Alle workshops worden afgesloten met een certificaat getekend door Greg & Habib.