The Nail Games

Throwback naar mei / Florence Beauty & Nails
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Eind mei vonden The Nail Games – de wedstrijd voor alle toppers in het nagelvak – plaats bij Florence Beauty & Nails in Wijchen. De jury bestond uit een aantal bekende namen uit de branche: Berdy Kuijpers, eigenaar van Florence Beauty & Nails, David Fowler, Creator van het merk Astonishing, Rilana de Valk, eigenaar Crystal Nails Benelux en Tanya Savchenko, eigenaar van TS nails en opleider. 

Deze vier grootheden hebben samen alles wat het nodig is om een goede jury te vormen. Zij hebben hun krachten gebundeld en zijn kritisch op zoek gegaan naar de drie nail kings or queens van The Nail games.

Tijdens The Nail Games streden de nagelstylisten om de titel ‘Nail Queen 2019’ in drie verschillende categorieën: French + One tone Sculpture, Fantasy French en Nail The Natural Nail. Deelnemers vanuit het hele land namen deel aan de wedstrijd. 

Na een lange, maar gezellige dag hard werken gingen de nagelstylisten naar huis met een goedgevulde goodiebag. Online werden de winnaars bekend gemaakt. Alle winnaars ontvingen een ‘Nail Queen’ sieraad en productpakketten van de deelnemende merken.

Winnaar French + One tone Sculpture, Kasia Rogus.

Winnaar Fantasy French, Lisa van der Heide.

Winnares Nail The Natural Nail, Kasia Rogus. 

The Nail Games waren een groot succes en de deelnemers waren erg enthousiast. Ben jij er volgend jaar bij?