Tracey Lee wint Next Top Nail Artist

2017 / New York Fashion Week
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Wat zijn we toch een partij trots op haar! Onze eigen Tracey Lee (dat mogen we toch wel zeggen?) won namelijk het vierde seizoen van de Next Top Nail Artist, een ontzettend spannende wedstrijd waar deelnemers opdrachten krijgen om de mooiste set nail art nagels te maken.

Bloed, zweet en tranen
Iedere week kwamen er ‘weekly challenges’ met onderwerpen als ‘scream queens’, ‘timeless treasure’ en ‘sunset strip’ en van de deelnemers werd verwacht hun meest creatieve, maar ook van de beste kwaliteit mogelijk, creatie in te leveren. Dit werd beoordeeld door een jury en zo werd de deelnemersgroep kleiner en kleiner. Uiteindelijk versloeg Tracey iedere deelnemer stuk voor stuk. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost, zegt ze zelf. “Maar het geeft zoveel voldoening!”

Comfortzone
We spraken Tracey bij CND, grote sponsor van deze Amerikaanse (wereldwijde kun je beter zeggen) wedstrijd, waar een verrassingsfeestje voor haar werd georganiseerd om haar geweldige succes te vieren.
“Je moet echt uit je comfortzone stappen om mee te doen. Er wordt ontzettend veel van je gevraagd, maar je gaat echt anders nadenken over je creaties. Ik raad echt iedere stylist aan om mee te doen!”

Van CND kreeg ze een extra cadeau om met het creative team mee te lopen met de volgende New York Fashion Week. We gaan Tracey natuurlijk op de voet volgen…

Creaties
Kijk op Nails magazine (http://www.nailsmag.com/nexttopnailartist/2016/artists) voor meer informatie over de wedtrijd en om alle creaties van de deelnemers te kunnen kijken.