Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem

20, 21 en 22 januari 2018 / Gorinchem
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Op 20, 21 en 22 januari vindt hét inkoopmoment voor het voorjaar plaats: Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem. Wat je kan verwachten? Een uitgebreide beursvloer én een bomvol programma voor nagelstylistes. Bezoek de vakbeurs gratis, bestel je e-ticket online met actiecode 71800022413.

 

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem is een complete vakbeurs voor nagelstylisten, schoonheidsspecialisten, pedicures, masseurs, visagisten én combisalons.  In 2017 kon de vakbeurs rekenen op maar liefst 6.629 enthousiaste bezoekers. Komende editie treffen beautyprofessionals op de beursvloer een ruim en gevarieerd aanbod aan exposanten: Van grote fabrikanten tot aan specialistische ondernemingen. Na de drukte van de feestdagen is de gezellige vakbeurs een mooi moment om in te kopen voor het voorjaar.

Kennis & inspiratie voor nagelstylistes

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem

Naast een goedgevulde beursvloer presenteert de beursorganisatie een uitgebreid programma met voor iedere branche activiteiten. Van workshops en demo’s tot aan trainingen en het NK Nail Art, alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Voor nagelstylisten is er deze editie een zeer ruim aanbod. Op de beursvloer treffen zij vele leveranciers en fabrikanten op het gebied van nagellak en -tips, tiplijm, gel- en acrylproducten. Onder meer Deconails, Konad Benelux en Artistic Nail Design zijn aanwezig. Op het Nagelplein en diverse stands worden workshops verzorgd en op zondag zijn er het NK Nail Art en Benelux Kampioenschap Tipbox 2018.

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem januari 2018

Voor schoonheidsspecialisten zijn er open trainingen en demo’s over huidverzorging – en verbetering. De massagedemonstraties op het Massageplein zijn interessant voor masseurs maar ook voor nagelstylisten, schoonheidsspecialisten en pedicures.  Voor pedicures zijn er lezingen en demo’s op het Pedicureplein. Tot slot ontdekken visagisten tijdens verschillende demo’s de trends voor het komende seizoen en zijn er visagie-  en bodypaintwedstrijden.

Gratis bezoeken?
Vakbeurs Uiterlijke Verzorging vindt plaats op 20, 21 en 22 januari 2018 in Evenementenhal Gorinchem. De beursvloer is tijdens beursdagen geopend van 10.00 – 17.00 uur. Toegang is vanaf 16 jaar, inclusief gratis parkeren. Meer informatie: www.vakbeursuiterlijkeverzorging.nl

Een gratis e-ticket kun je aanvragen met de registratiecode 71800022413 op www.evenementenhal.nl/uv-go.