Vakbeurs Uiterlijke Verzorging

26 - 28 mei 2018 / Evenementenhal Hardenberg
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Op 26, 27 en 28 mei staat Evenementenhal Hardenberg in het teken van beauty en vindt het laatste inkoopmoment voor de zomer plaats: Vakbeurs Uiterlijke Verzorging. Dé inspirerende inkoopbeurs voor Noordoost-Nederland. Gedurende drie dagen kun je voordelig inkopen voor jouw praktijk of salon en ontdek je de nieuwste producten & technieken en de laatste trends.

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg is de ontmoetingsplaats voor beautyprofessionals uit Noordoost-Nederland. Het is dé complete inkoopbeurs voor nagelstylisten, schoonheidsspecialisten, pedicures, visagisten en masseurs. Je kunt er uitgebreid en voordelig in kopen bij gerenommeerde fabrikanten, groothandels en leveranciers. Ook ontdek je op een laagdrempelige wijze de (nieuwste) producten en noviteiten in jouw branche. Veel exposanten hebben aantrekkelijke aanbiedingen tijdens de beurs, wat inkopen op deze beurs extra aantrekkelijk maakt!

 

Uitgebreid aanbod voor de nagelstylisten
Nagelstylisten kunnen deze editie hun hart ophalen. Er zijn vele leveranciers en fabrikanten met een ruim aanbod op het gebied van nagelstyling zoals nagellak, nageltips, tiplijm, gel- en acrylproducten. Onder meer Deconails, Urban Nails en Magnetic Nail Design zijn in mei aanwezig.
Drie dagen lang is er een dagvullend programma. Tijdens de diverse workshops op het Nagelplein wordt ingegaan op de laatste trends en de nieuwste technieken. Op de stand van diverse exposanten worden daarnaast ook demo’s en workshops gegeven en kunnen bezoekers producten uitproberen.

 

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging gratis bezoeken?
Vakbeurs Uiterlijke Verzorging vindt plaats op 26, 27 en 28 mei 2018 in Evenementenhal Hardenberg. De beursvloer is tijdens beursdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is vanaf 16 jaar, inclusief gratis parkeren.

Meer informatie: www.vakbeursuiterlijkeverzorging.nl.

Eén gratis e-ticket kun je aanvragen met de registratiecode 61800022301 op www.evenementenhal.nl/uv-hb