5 Nageltrends voor herfst 2018

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Nu we langzaam richting het najaar gaan en de winkels de nieuwe collectie in de rekken hangen, willen veel klanten ook van jou weten wat de nageltrends voor herfst 2018 gaan worden. Op de catwalks zagen we leuke trends voorbij komen, die we graag met je delen. De nagels die we laten zien komen van Jessica Scholten, die veel backstage werkt tijdens de diverse Fashion Weeks. Haar Instagram is een ware inspiratie-explosie, dus neem zeker een kijkje.

Trend 1

Statement nagels
Bij onder andere de show van Vivienne Westwood zagen we statement nagels. En dan bedoelen we geen uitgesproken nail art, maar geschreven statements. Dus laat je horen via je nagels…

Trend 2

Reverse French
Meerdere keren gezien, maar ook bij Moschino. Reverse French in diverse kleurencombinaties. Je kunt het zo gek niet bedenken en het kan!

Trend 3

Ultieme fashion accessoire
Mensen zien nagels steeds meer als ultieme fashion accessoire. Alles kan en alles mag. Leef je uit met de gekste nail art en steentjes.

Trend 4

Metallic
Op de redactie houden we wel van een goede metallic nail. Gelukkig zagen we deze ook op de catwalk bij Marc Jacobs. Jessica maakte deze te gekke nagels, die we zeker ook binnenkort op onze nagels willen.

Trend 5

Dierenprint
En dan niet op één vingernagel, nee, de hele hand kan in een panter-, zebra- of slangenprint. Dit zagen we onder meer bij Jeremy Scott. Roarrrrr.