Beauty2trs van Tracey Lee

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Beauty2trs is een initiatief van Tracey Lee. Ze koos de naam omdat de site een eenvoudige verbinding maakt met je favoriete ‘Beauty Tutor’ (leermeester). Beauty2trs is een online leeromgeving waar je als student lessen kunt volgen van je favoriete instructeur uit binnen- en buitenland. En voor docenten om lessen up te loaden waar nagelstylisten van kunnen leren. Gewoon, relaxed, vanuit je luie stoel thuis.

Hoe is Beauty2trs ontstaan?

Tracey: “Ik ben docent sinds 2004. Ik ben zelf op het niveau gekomen waar ik nu ben door mezelf te blijven scholen en mijn vaardigheden te blijven verbeteren. Dat betekende veel reizen om de opleiding te krijgen die ik wilde, vele uren weg van huis en vele euro’s lichter (accommodatie, vluchten, enz.). Nog steeds zonder enige spijt, maar ik geloof dat het gemakkelijker kan. Het idee achter Beauty2trs is drievoudig. Ten eerste biedt het studenten de mogelijkheid om onderwijs te krijgen van cursusleiders die ze anders misschien niet kunnen zien vanwege locatie, financiën of andere factoren. De tweede reden is dat niet iedereen het ‘snapt’ na één demonstratie. Misschien moeten ze een techniek meerdere keren bekijken en uitproberen voordat ze deze volledig begrijpen. Dat is het mooie van Beauty2trs, studenten hebben toegang tot hun lessen voor een heel jaar om steeds opnieuw te bekijken, opnieuw te proberen en te perfectioneren. Ten slotte is het een platform om getalenteerde instructeurs in de kijker te zetten. Niet alle geweldige nagelpro’s zijn goeroes op sociale media, dus niet iedereen krijgt de bekendheid die ze verdienen. Er is zoveel talent aanwezig, dit is een geweldige manier om het te delen met andere nagelprofessionals. Op dit moment hebben we instructeurs uit Nederland, Hawaii, Singapore, Engeland, Schotland en nog veel meer.”

Hoe het werkt

“Beauty2trs bestaat uit twee delen: het gedeelte voor de leraar, dat gecertificeerde nageldocenten de mogelijkheid biedt om een ​​les te uploaden voor studenten die dat dan kunnen kopen. Het tweede deel is voor studenten die lessen kunnen bekijken en kopen die ze vervolgens in een virtuele bibliotheek kunnen opslaan, zodat de lessen nog een jaar lang overzichtelijk terug te vinden zijn. 
Er zijn twee soorten lessen: van te voren opgenomen lessen en live lessen. Opgenomen lessen zijn klassen die vooraf zijn opgenomen door cursusleiders, die studenten kunnen bekijken. Live-lessen zijn klassen die studenten live kunnen bijwonen en waarbij ze de mogelijkheid hebben om vragen te stellen aan de instructeur in een ‘live klasomgeving’ via een chatfunctie. Na de live-les is de opname ook beschikbaar voor een periode van één jaar voor studenten om nogmaals te bekijken.”

Wat kunnen mensen verwachten? 

  • Educatieve en professionele video’s. De nagelprofessionals die zijn hebben gekozen om les te geven op Beauty2trs zijn ook Nail Educators. Tijdens de video laten ze niet alleen zien wat ze doen, ze leren je hoe je het moet doen. 
  • Klassenbibliotheek. Studenten hebben een klassenbibliotheek voor al hun aangeschafte lessen en hebben toegang tot hun lessen voor een periode van een jaar voor beoordeling of oefenen.
  • Feedback. Instructeurs op Beauty2trs creëren hun eigen studentengroepen voor feedback over projecten van studenten. Op deze manier kunnen studenten uitvinden wat ze goed doen en feedback krijgen als er verbeterpunten zijn.
  • Gemak. Klassen kunnen op elk moment vanaf verschillende apparaten worden bekeken.
  • Variatie. Beauty2trs biedt een breed scala aan lessen: structuur, nail art en design, anatomie en businessklassen.
  • Verschillende talen – er zijn momenteel Engels- en Nederlandstalige instructeurs op de site, met de mogelijkheid om ook naar andere talen uit te breiden. 
  • Geen abonnement. Studenten betalen alleen voor de lessen die ze echt willen bekijken.


Volg Beauty2trs online voor meer informatie:

Facebook: www.facebook.com/beauty2trs

Instagram: www.instagram.com/beauty2trs

Website: www.beauty2trs.com (meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste lessen, nieuws over instructeurs en educatieve tips en trucs).