Cursusoverzicht

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

In deze rubriek geven we je een duidelijk overzicht van de diverse opleidingen en cursussen die er deze maand plaatsvinden. Zo houden we je op de hoogte van alles wat er te doen is om ‘op niveau’ te blijven.

Cursusoverzicht

Young Nails The Bootcamp
Op maandag 30 april is het tijd voor The Bootcamp! Tijdens deze intensieve en leerzame vijfdaagse opleiding ga je aan de slag met alle basistechnieken op het gebied van nagelstyling. Dit onder begeleiding van een Young Nails International Master Educator. Op deze manier is het mogelijk om aan de slag te gaan met gel, acryl en gelpolish voor een zeer aantrekkelijk tarief. Ook na de bootcamp kun je eenvoudig doorstromen naar een van de vele andere opleidingen. Aanmelden of meer informatie ontvangen? Neem contact op via info@saloncosmetics.nl
www.saloncosmetics.nl

Creativity Lab
Kom op vrijdag 23 maart naar de workshop Creativity Lab bij CND/BeautyXL. Bij CND staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom richten ze zich tijdens het CND Creativity Lab op verschillende nail art technieken en de toepassing hiervan, zodat je alvast kunt proeven van de diverse workshops die CND aanbiedt. Op deze manier kom je erachter wat het beste bij jou past en op welke gebieden jij graag zou willen groeien. Zo kun je het een en ander uitproberen en samen met de docente kijken naar verschillende voorbeelden uit de praktijk. Een gerichte keus voor een bepaalde techniek of training maak je tijdens de CND Creativity Lab workshop. Are you Ready?
www.beautyxl.nl

Allround opleiding
In de allround opleiding nagelstyling maak je kennis met alle basistechnieken die nodig zijn om kunstnagels te maken met gel en acryl. Je leert de theorie die nodig is wanneer je werkt op de handen van een klant. De meest voorkomende problemen komen aan bod en je bent aan het einde van de opleiding in staat om een salon te beginnen. Inschrijven kan via de website www.magneticnaildesign.com of stuur een e-mail naar cursus@magneticnaildesign.com.
Startdatum: vrijdag 16 maart

Nail art start-up pack
Together we nail it! Dat is de lijfspreuk van Florence Beauty and Nails. En precies om deze reden heeft Florence Nails speciaal voor de nagelstylist die wil starten met nail art dit start-up pack samengesteld. In deze start-up pack zitten de drie nail art workshops waarmee je een brede nail art basis legt waarmee je je klanten veel extra’s kunt bieden. Voor deze workshops schrijf jij je in voor: Nail art Basis, One stroke Basis, 3D acryltechnieken. Je betaalt voor deze 3 workshops €150 in plaats van €250. Inschrijven kan via www.florenceacademy.nl.


HD Brow Sculpting
Mooi gemodelleerde wenkbrauwen geven een gezicht net die extra uitstraling. Niet gek dat ‘HD Brow Sculpting’ een enorme trend aan het worden is. Deze opleiding bij ASAP Nails & Beauty is voor de ervaren wenkbrauwstylist.
Je leert theoretische en praktische skills om de ultieme wenkbrauwen bij jouw cliënten te creëren. We maken bij de techniek gebruik van de kwaliteitsproducten van Perfect Brow. Je verneemt tijdens de opleiding alles over sculpten alsook het kleuren en epileren (je dient wel al kennis te hebben van epileren). Met HD Brow Sculpting leer je verschillende looks te creëren. Tijdens de cursus leer je het stappenplan van de behandeling in de praktijk, je oefent intensief, krijgt productuitleg en informatie over hygiëne en nazorgen. Voor deze opleiding dien je zelf voor een model te zorgen. Datum: dinsdag 6 maart van 13.30 uur tot 17.30 uur bij ASAP Nails & Beauty in Brugge. Inschrijven of meer info? Mail: inschrijving@asap-nails.com

CND Shellac Salon Certificering
Op dinsdag 13 maart staat er bij BeautyXL de CND Shellac Salon Certificering op de agenda. Tijdens deze certificering kun jij laten zien of jij de juiste skills in huis hebt om geregistreerd te worden als CND Shellac Salon. Zo ben je perfect zichtbaar voor (nieuwe) klanten en kun jij je onderscheiden. Het is een examen die start met een gedeelte theorie gevolgd door een praktijk behandeling. Inschrijven of meer informatie verkrijgen kan via: opleidingen@beautyxl.nl.

Manicure workshop
Tijdens de Faby Manicure Workshop krijg je het volledige stappenplan aangeleerd voor het uitvoeren van een perfecte manicure, van voorbereiding tot afwerking. Dankzij jarenlange ervaring kunnen de instructeurs alle do’s en dont’s oplijsten. Tijdens de workshop kan de manicure geoefend worden op model. Per workshop worden er maximaal 6 personen toegelaten, zodat zij je een maximale begeleiding kunnen garanderen. Schrijf je snel in via info@fabynails.be.

NiP College perfectietraining
Techniekverbetering op maandag 5 maart en zaterdag 24 maart aanstaande voor alle cursisten en nagelstylisten die met Nailit Products acryl- of gelsystemen werken. Nagelproducten.nl in Borne biedt deze perfectielessen van NiP College op regelmatige basis aan. Iedere deelnemer kan zelf de te verbeteren technieken bepalen. Mail voor meer informatie en aanmelding naar info@nagelproducten.nl.

Workshop Lacquering Gel
Ben je een starter op het gebied van semipermanente gel en wens je het stappenplan van Faby Lacquering Gel perfect aangeleerd te krijgen? Werk je reeds met Faby Lacquering Gel maar botst je af en toe op vragen of problemen? Schrijf je dan snel in voor de Faby Lacquering Gel workshop in Brussel of Antwerpen. Per workshop worden er maximaal 6 personen toegelaten, zodat zij je een maximale begeleiding kunnen garanderen. Inschrijven? Mail naar info@fabynails.be.
Datum Brussel: maandag 26 februari, datum Antwerpen: dinsdag 27 februari

Coachen tot perfectie
Het coachingtraject van vier dagen richt zich op het perfectioneren van de basistechnieken gel, acryl of een combinatie van beide. Gedurende de trainingen worden de drie fases; oriëntatie, uitvoering en borging doorlopen, waarbij je techniek, vaardigheid en snelheid naar een hoger niveau getild worden. Dit traject is alleen voor deelnemers die een allround opleiding hebben afgerond of aantoonbare ervaring hebben binnen het vak. Inschrijven kan via de website www.magneticnaildesign.com of stuur een e-mail naar cursus@magneticnaildesign.com.
Datum: zaterdag 17 maart

Together we nail it
Als nagelstyliste loop je wel eens tegen bepaalde problemen aan in je salon waar je soms geen oplossing voor kunt vinden. Dat is natuurlijk heel normaal, geen enkele klant is hetzelfde. Florence Beauty and Nails organiseert daarom de ‘Together we nail it’- avond. Tijdens deze cursus kun je al je vragen stellen en worden alle problemen waar je tegenaan loopt besproken en opgelost. Zo kun jij weer vol zelfvertrouwen aan het werk gaan in je salon! De eerst volgende Together we nail it avond is op woensdag 7 maart van 17.30 –20.30 uur. Kijk voor meer informatie en cursusdata op www.florenceacademy.nl.     

3D acryl
Met 3D acryl laat je het design letterlijk van de nagel af springen! Yessica Padberg leert je in deze workshop geen standaard 3D bloemen maken, maar je gaat onder andere aan de slag met buddha & bull skull designs. De workshop is van 10:00 – 17:00 uur en kost €85. Inschrijven kan via cursus@magneticnaildesign.com of bel 0346 – 350 525.
Datum: zondag 18 maart.

Basisopleiding sugarwaxing
De basis opleiding sugarwaxing bij ASAP Nails & Beauty richt zich op beginners die nooit eerder met suikerpaste gewerkt hebben. Tijdens deze opleiding leer je alle basistechnieken van sugarwaxing van de volledige benen, armen, oksels, gelaat en bikini (naast slip). Deze opleiding duurt zo’n 6 uur waarvan een stukje theorie en een overgroot stuk praktijk. Na het volgen van de opleiding kun je direct van start! Voor deze les dien je zelf een model te voorzien.
Datum: 1 maart 2018 van 13 uur tot 18 uur in Brugge.

Nagelstyling
Bij BeautyXL kun je iedere gewenste dag starten met de vakopleiding nagelstyling. Samen met een van de professionele Educational Ambassadors maken zij een rooster op maat, volgens jouw wensen.
www.beautyxl.nl