Nail art: pastelnagels

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Een goede nail art kan best tijdrovend zijn en is dus commercieel niet altijd even handig. Time is money. Maar er zijn genoeg klanten die er fashionable uit willen zien en dus toch een leuke print op hun nagels willen. Ilona Smit laat je hier een simpele, maar trendy nail art zien die je in de salon kunt maken, en die ook makkelijk in een fashion magazine zou passen. Dit keer een mooi pastel design, perfect voor iedere gelegenheid. 

Begin zoals altijd met het ontvetten van de nagels. Ik gebruik hiervoor Scrubfresh van CND. Poets de basecoat in de nagel. Werk heel dun, voor een langere houdbaarheid van de gel polish. 

Breng de kleur Bare Chemise van CND aan. Deze peachy kleur is perfect als basiskleur voor het design. Vergeet niet de voorkant goed mee te sealen. Hard een minuut uit in de lamp en breng een tweede laagje aan. Hard ook deze uit in de lamp.

Met de kleur Mint Convertible zet je stipjes/veegjes op elke nagel. Steeds op een andere plek en vooral niet te symmetrisch. Het is juist de bedoeling om een speels gevoel te creëren. Hard wederom uit in de lamp.

 

Doe hetzelfde met de kleur Lilac Longing. Zet stipjes en veegjes op een willekeurige plek op de nagel en wissel ook van grootte. Hard uit in de lamp.

Ik doe weer hetzelfde, alleen nu met de kleur Seven days of silence van Yinger cosmetics. Hard hierna weer uit in de lamp.

Met het Tati penseel zet ik stipjes of kleine figuurtjes met zwarte Royal gel van Crystal Nails. Het hoeft niet supernetjes, het is juist leuker als het wat ‘rommeliger’ is. Hard weer uit in de lamp.

Verwijder hierna de plaklaag en werk de nagels af met olie.

Nagels: Ilona Smit (@ilona.smit.nails), fotografie: Hans de Vries, getinthepicture.nl, model: Saskia Hebing