Nail Art Sylvester

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Voor de eindejaarsfeesten ontwierp Yvonne Klomp een fraai design in puur zwart en wit. De decoraties zijn gemaakt met drie verschillende materialen. De afwisseling in matte en glanzende ondergronden geeft een verrassend chique uitstraling.

Yvonne maakte bij model Romée ballerina nagels, waarop voldoende ruimte is voor de designs. ‘Less is more’ is haar motto, vandaar de keuze voor het sterke effect van simpel zwart en wit. Toch vallen er nog heel veel details te bewonderen aan deze nagels: stickers, pearls, striping tape en zwarte en witte facetgeslepen steentjes. Door de volgorde van de prints op de twee handen te variëren, blijft de set spannend, ook voor de klant die er wekenlang naar kijkt. Wil je meer ‘kermis’ op de nagels, dan voeg je simpelweg glitters toe of vervang je de pearls door Swarovski Steentjes.

 

Alle stappen van deze mooie step-by-step vind je op pagina 14-16 in het decembernummer van ProfNail 2017.Tekst: Petra Teunissen, Ontwerp en uitvoering: Yvonne Klomp, International NailPerfect Educator, model: Romée Hoendervangers, materialen en cursussen: NailPerfect, Beauty Company, fotografie: www.getinthepicture.nl.