Nail art: zomernagels

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Een goede nail art kan best tijdrovend zijn en is dus commercieel niet altijd even handig. Time is money. Maar er zijn genoeg klanten die er fashionable uit willen zien en dus toch een leuke print op hun nagels willen. Ilona Smit laat je hier een simpele, maar trendy nail art zien die je in de salon kunt maken en die ook makkelijk in een fashion magazine zou passen. Dit keer een perfect nagel voor de zomer. 

Begin zoals altijd met het ontvetten van de nagels. Ik gebruik hiervoor Scrubfresh van CND. Poets de basecoat in de nagel. Werk heel dun, voor een langere houdbaarheid van de gel polish.

Breng de kleur Lilac Longing van CND aan als basislak. Hard uit in de lamp.

Begin met het zetten van de streepjes. De ene keer een dun streepje, dan andere keer een wat dikker streepje. Zet met de Tati brush wat stipjes op een bordje en werk daar vandaan. Tussendoor iedere keer uitharden in de lamp.

Gebruikte kleuren voor de streepjes: Cerulean Sea (CND), Bicycle yellow (CND), Lush Tropics (CND), WildeFire (CND), Cake Pop (CND), Pink Fizz (Yinger), Don’t carrot all (Yinger), Proud as a peacock (Yinger).

 

Breng de topcoat aan van CND en hard wederom uit in de lamp.

Verwijder hierna de plaklaag en werk de nagels af met olie.

Nagels: Ilona Smit (@ilona.smit.nails), fotografie: Hans de Vries, getinthepicture.nl, model: Saskia Hebing