Snelle fashion nagel: lipjes

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Een goede nail art kan best tijdrovend zijn en is dus commercieel niet zo handig. Time is money. Maar er zijn genoeg klanten die er fashionable uit willen zien en dus toch een leuke print op hun nagels willen. Ilona Smit laat je hier een simpele, maar trendy nail art zien die je in de salon kunt maken, maar die ook makkelijk in een fashion magazine zou passen. 

 

Stap 1

Begin altijd met het ontvetten van de nagels. Ik gebruik hiervoor Scrubfresh van CND. Vervolgens breng ik de basecoat aan. Dun, voor een langere houdbaarheid van de gel polish. 

Stap 2

Ook buiten de feestdagen om is een glitternagel leuk om te maken. Zoals deze gouden sparkly Tisel Toast van CND. Deze breng je in twee lagen aan. Tussendoor uiteraard uitharden in de lamp. Omdat we over de glitterlak een nail art gaan maken, breng ik eerst een laagje topcoat aan. Zo is de ondergrond gladder. 

Stappen 3 en 4

Begin het design met het maken van de lipjes. Allereerst maak je het cupidoboogje met een dun penseel (ik gebruik hier een nail art penseel van het merk Tati) en gebruik hiervoor de kleur Wildfire. Even uitharden in de lamp.

Stap 5

Met de kleur Pink Bikini maak ik het tongetje.

Stap 6

Met de kleur Black Pool wordt de binnenkant van de mond gemaakt.

Stap 7

Ik vind vier tandjes het leukst om te maken en dan het liefst met een ‘Madonna-spleetje’. Ik gebruik de kleur Cream Puff.

Stap 8

Uitharden in de lamp en dan is dit design klaar.

Nagels: Ilona Smit (@030nailbar), fotografie: Hans de Vries, getinthepicture.nl, model: Saskia Hebing