‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Bij luxe kun je denken aan je dagelijkse nagelverzorging, een bezoek aan de sauna of een uitgebreide massage. Met dit design op je nagels straal je rijkdom, geluk en luxe uit. Tracey heeft gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals: warme kleuren, bladgoud en Cracked Ice Flakes, waarmee ze een feestelijk design op de nagels creëert. 

Eindbeeld Lap of Luxury

Deze nail art is gepubliceerd in nummer 2 van 2011, eentje uit de oude doos dus! 

Stap 1

Stap 1 Lap of Luxury

Tijdens de voorbereiding van de natuurlijke nagel duw je de nagelriemen terug met een Pro Pusher. Je verwijdert de glans van de natuurlijke nagel en brengt de nagel in de juiste vorm met een 180/180 grit vijl van Astonishing Nails. Verwijder stof met een manicureborstel en breng de Blue Scrub van Astonishing Nails aan om de nagel te ontvetten en vocht aan de nagel te onttrekken. Hierna breng je de Acid Free Primer van Astonishing Nails aan en zet je het sjabloon op. Gebruik de sjablonen van Astonishing Nails om een extra lange nagel te maken.

Stap 2

Stap 2 Lap of Luxury

Met de Cover Peach van Astonishing Nails kun je het nagelbed verlengen. Hiervoor kun je ook de Cover Pink gebruiken, maar dat is afhankelijk van de huidskleur van de klant. Tegen de smileline breng je de Onyx van EzFlow aan. Dit vervaag je richting de vrije rand. Let op dat je dun werkt, omdat de nagel nog gepincht moet worden.

Stap 3

Stap 3 Lap of Luxury

Met de fadingtechniek breng je van beneden naar boven heel dun een laagje Raspberry Cream van EzFlow aan.

Stap 4

Stap 4 Lap of Luxury

Versier de nagel met verschillende materialen. Breng een klein bolletje Clear van Astonishing Nails in een S-vorm aan op de nagel, dit is het hechtlaagje. Om diepte in het design te creëren breng je de Cracked Ice Flakes van So Easy op de nagel aan. Het bladgoud van NailPerfect bevestig je met een dun laagje Clear van Astonishing Nails. Zet ook Threads van So Easy in goud op de nagel. ‘Bij zo’n design kun je materiaal opzetten dat je minder vaak gebruikt in de studio.’ Leg verder willekeurig Mini Beads van NailPerfect in de top van de nagel.

Stap 5

Stap 5 Lap of Luxury

De top van de nagel werk je af met Clear  van Astonishng Nails. Door de lengte van de nagel wordt er met veel acryl gewerkt. Pinch de nagel, zodat er een mooie c-curve in de nagel ontstaat.

Stap 6

Stap 6 Lap of Luxury

Vijl de nagels met de Astonishing Nails 100/180 grit vijl, waarna je de nagels goed ontvet.

Stap 7

Stap 7 Lap of Luxury

Breng met Polycolor verf het design op de nagel aan. Met een Micro Styler Penseel #0000 van Nail Perfect breng je halve cirkels en een stippellijn onder de smileline aan. Gebruik goud om highlights aan te brengen in de zwarte stippen.

Stap 8

Stap 8 Lap of Luxury

Werk de nagel af met de No-Cleanse Top Seal van Astonishing Nails. Deze hardt twee minuten uit in de lamp. Verzorg vervolgens de nagelriemen met de Orange Cuticle Oil van China Glaze.

Eindbeeld Lap of Luxury

Technisch advies en uitvoering: Tracey Vreven-Lee. Model: Angela Poldervaart. Locatie: Beauty Company, Veldhoven. Fotografie: Hans de Vries, www.getinthepicture.nl. Tekst: Natascha Droste