Verzorgde voeten met pigmenten

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Technisch advies en uitvoering: Marielle de Vet, model: Vienna, fotografie: Hans de Vries, producten: CND via Beauty XL

 

Het slipper-, hakjes- en blotevoetenseizoen is dan misschien al bijna voorbij, klanten willen tegenwoordig het hele jaar door mooie voeten. Vakanties vinden namelijk het hele jaar door plaats. Tijd om jouw klanten naast nagelverzorging te verrassen met mooie voeten. Wij leggen je in deze editie een hele leuke techniek met pigmenten uit. Natuurlijk met een mooie finish touch! In Prof Nail kun je de hele step by step zien, maar hier alvast een voorproefje…

Met de Pure White Sculpting Gel breng je een paar blaadjes op de nagel aan. Als je met deze techniek gaat werken, is het fijn om een oud penseel te gebruiken. Bij oude penselen gaan de haartjes wat meer openstaan, waardoor je niet precies een recht blaadje krijgt. Gebruik een fijn penseeltje om de nerven van het blad in het design te verwerken.

Versier het design met stippels en natte druppels Shellac. Ook is het leuk om de glitters die voor het design zijn gebruikt nog een keer subtiel eroverheen te strooien. Laat de nagels uitharden in de led-lamp en borstel de overgebleven glitters van de nagels af.  

Resultaat.
TIP: Zorg dat je nooit meer dan 30 procent glitters aan de gel toevoegt, anders kan het niet uitharden. Hoe je dit kan berekenen? Bijvoorbeeld: tien schepjes Natural Pink in verhouding tot drie schepjes glitters.