Zomerkriebels

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Bloedje heet is het vandaag! Terwijl ik dit schrijf is er een drukke bedrijvigheid om me heen. Zit zo’n beetje tussen de dozen met een laptop op schoot mijn column te schrijven.

Moet wel, want was jullie bijna vergeten deze keer… Sorry!

Nu is verhuizen al erg stressvol, maar ook nog eens verhuizen in een periode waarin de agenda overvol staat geeft extra stress… Wat is het toch met de lente en de zomer in aantocht? Voor de zomer wil iedereen nog even een event organiseren of graag een extra training. Dus dat betekent veel boekingen! Waar ik dan wel een beetje te luchtig over nagedacht heb is de verhuizing en hoeveel weken cq maanden je daar dan eigenlijk mee bezig bent…. Ik dacht dat doen we wel even. Nou dus niet!

Na mijn reis naar Noorwegen begon alle ellende, want grote events voorbereiden en daarnaast een verhuizing organiseren is niet iets waar mijn kwaliteiten liggen. Het liefste wil ik toegeven aan alle lente- en zomerkriebels. Maar in gedachten was ik al 10 keer het nieuwe huis aan het inrichten en verbouwen en elke optie ook weer 100 keer veranderen. Mijn creatieve brein kon zich dan ook niet focussen op nagels en dwaalde met regelmaat af. Geen writersblock, maar een nail art block, als zoiets al bestaat.

Gelukkig betekent een event ook vaak reizen en soms is het dan toch wel heel fijn dat je even uit de wereld van verhuizen getrokken wordt en je dan gewoon lekker kan focussen op een event. Om er daar dan ook achter te komen dat ik mijn creativiteit toch niet verloren ben (gelukkig). Resultaat: een prachtige Style Masters Show in Brussel waar Team CND de nagels van de modellen mochten verzorgen. Alle modellen werden gestyled door de beste haarstylisten in de wereld en het was fantastisch!!

Een paar dagen daarna begaf ik me naar Tsjechië waarbij ik uiteindelijk ben beland in een geweldig western resort. Niet geheel verwacht om middenin Tsjechië tussen de cowboys en cowgirls te zitten, maar ook daar was CND weer goed vertegenwoordigd! Dus soms is gewoon even weg stappen in een andere omgeving het beste remedie om te focussen.

Kortom, ik denk dat zomerkriebels erg nuttig zijn in een periode waarbij alles eigenlijk een beetje te veel is. Het is de zon, de temperatuur, het groen en de vrolijke mensen wat mij dan in ieder geval op de been houdt…

Nu hopen dat als ik straks vakantie heb we nog steeds kunnen genieten van de zomerkriebels, maar dan zonder de drukte.

 Fijne Zomer allemaal! Liefs, Debbie